Severin.

Necazul păţit de Adrian Severin mi se pare a avea datele a ceea ce numim „flagrant aranjat”. Iar rădăcinile mi se par a fi la Bucureşti. Insă, tot ca opinie, dl Severin nu mi se pare a fi fără vină: statutul de europarlamentar nu l-a multumit material şi a dezvoltat o activitate lucrativă, consultingul politic, usor de confundat uneori cu activitatea politică de bază; deasemeni, informatiile de până acum indică faptul că a emis o factură de consulting fără a acorda consultingul respectiv.

Pe plan politic, dl Severin pare a fi „prăjit”. Chiar dacă s-a autosuspendat din pesede şi încearcă a-şi continua cariera la Bruxelles ca eurodeputat independent, şansele dlui Severin sunt foarte mici. Atât PSE cât şi Parlamentul European par a fi adeptii ideii de demisie şi apoi rămâne să îşi rezolve fiecare cum este cu vinovăţia personală. De la Bucureşti loviturile de-abia au început, deocamdată cu o scrisoare nu a „cetăţenilor indignaţi” ci a „ziariştilor indignaţi”, asta după reacţiile de pe blogurile euroadversarilor politici români. Si cred că nu va fi ultima.

Reclame

2 gânduri despre „Severin.

  1. Gestul stupid al scribilor de pe tarlaua lui Gregoar, ecrivain, intrece in gretosenie pina si plecaciunile libidinoase ale lui jacuzzi Bacon Sky.
    Adaug ‘autosesizarea’ DNA – care nici macar nu are competenta in cazul Severin, dar ar fi fost pe deplin competenta in cazul licitatiei de la CEN Cernavoda.
    Fara alte comentarii.

Comentariile sunt închise.