Incompetentule!

Acela care insulta – si mai ales public – cetatenii preocupati, in general, de situatia tarii lor si, in particular, de exporturile ei merita el insusi acelasi tratament. Incompetentule! Panarama! Traiesti ca un parazit din banii nostri!

Reclame

4 gânduri despre „Incompetentule!

    • Nu am nimic impotriva sa semnalati si aici noile dvs. articole, insa va rog sa nu mai faceti acest lucru atunci cand titlurile contin vorbe de tip „curvistina”,…Nu sunt interesat decat de viata publica a politicienilor nostri, nu ma intereseaza viata lor privata. Las sa treaca semnalarea dvs. de astazi, deoarece nu v-am prevenit inainte, insa de acum sunteti prevenit ca nu voi lasa sa treaca la moderare chestiuni asemanatoare. Poate ar fi mai bine sa semnalati pur si simplu ca ati publicat un nou editorial pe blogul dvs. Cu stima.

  1. „Nu sunt interesat decat de viata publica a politicienilor nostri, nu ma intereseaza viata lor privata.”

    Voi face cum doriti, dar mi-as permite, totusi, o mica nuanta: cand politicienii nostri isi traiesc viata privata astfel incat sa obtina functii publice si acesta este singurul lor „merit” pentru care au ajuns mari demnitari, atunci viata lor privata devine publica. : wink:

    • Nu ar fi singurul caz din lume in care o doamna parvine in politica trecand prin patul unor barbati politici care sa le poata promova: de exemplu, in Franta s-a vorbit, la vremea respectiva, despre Catherine Lalumiere ca si-ar fi construit cariera politica trecand prin patul lui Mitterand. Insa, oricum ar fi, nu doresc ca doamnele din politica, chiar si cele de proasta conditie, sa fie facute curve pe blogul meu. Precis, nu este vorba de a va cenzura dumneavoastra vocabularul, ci de a avea grija la decenta cuvintelor in anunturile pe care le faceti. Cu stima.

Comentariile sunt închise.