Romani, cirnatii dauneaza grav libertatii!

Dupa ce dnii Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan au primit cite trei ani de puscarie pentru niste caltabosi pe care se pare ca dl Remes nici nu i-a primit iar dl Muresan nici nu i-a dat, din filmul televizat „Caltabosul”, la care banuiesc ca regia apartine dlui Basescu si montajul dnei Culcer, putem zice nu doar ca dl presedinte poate ca o fi gelos pe cei care mai sunt numiti Traian si le poarta simbetele, dar si ca alimentele denumite cirnati au ajuns sa fie foarte daunatoare libertatii romanilor. O fi urmatoarea tabela: caltabosi – 3 ani puscarie; cirnati populari – 2 ani puscarie si 2 ani interzicerea unor drepturi, la fel ca la pixurile electorale; cirnati oltenesti – 3 ani sau 5 ani puscarie, depinde cine toarna; cirnati semiafumati – 7 ani inchisoare si interzicerea unor drepturi; cirnati de bere – destula pedeapsa la ce sarati si iuti sunt; ghiudem – ei, aici pedeapsa e ca la inalta tradare ( neprevazuta de lege) ori cam cit pentru disparitia flotei. oricum, interesante aceste pedepse care par date pe ideea „las’ ca stiu ei de ce”, cam ca barbatul care isi bate nevasta asa, ca sa fie. Nu am nici o simpatie pentru cei doi fosti ministri si colegi ai dlui Basescu in guvernul CDR, insa, daca tot s-a facut in cazul lor justitie la televizor, apoi ce s-a dat la televizor nu m-a convins deloc.

Reclame

2 gânduri despre „Romani, cirnatii dauneaza grav libertatii!

  1. Se pare că s-a pus căpăstrul şi pe ICCJ, iar sentinţele sunt date la comandă, din moment ce se judecă pe bază de probe dovedit a fi fost fabricate.

    • Cu ce l-or fi suparat oare, in guvernul CDR, Muresan si Remes pe Traian Basescu? Cred ca tot asa este explicabila si aceasta condamnare.

Comentariile sunt închise.