Evreul, homosexualul si masonul. Si prostul.

Nici nu a apucat fotoliul primului ministru sa ia forma fundului tovarasului Arhonte ca au si inceput sa circule, prin e-mail, tot soiul de povesti despre el, una mai tare ca alta. Opinia mea este ca aceste mesaje sunt pornite din laboratoarele de propaganda pedeliste, suparate ca unii cetateni pedelisti au pierdut marirea si puterea. In acele texte este scris ca tov. Arhonte este evreu. Se poate, dar nu vad cu ce m-ar deranja asta, chiar daca tovarasul Arhonte ar fi evreu, in urma primului razboi mondial toti evreii din Romania au primit cetatenie romana. Ca gloriosul presedinte nu a gasit nici un roman „verde ca bradul” de propus ca premier, ar fi totusi un motiv de reflectie. Ca si faptul ca si sefii serviciilor noastre secrete din anii ’50 au fost tot cetateni romani. Tot asa cum acea afirmatie a tov. Arhonte cu datul la lopata si statul la caldura – echivalenta cu aceea ca romanii sunt lenesi – o pot interpreta in fel si chip. Ca tov. Arhonte ar fi homosexual iarasi nu m-ar deranja. Cu cit mai multi homosexuali, cu atat sunt disponibile mai multe doamne pentru noi, ceilalti, desigur daca lesbianismul nu se dezvolta excesiv. Si, odata ce homosexualitatea este legalizata, nu vad de ce tov. Arhonte – daca ar fi homosexual – ar fi santajabil. Oricum, astept sa vad daca el va apare vreodata, eventual si cu pene la fund, la vreo parada a homosexualilor. Nici faptul ca tov. Arhonte ar fi mason nu m-ar deranja, desi masoneria noastra pare departe de masoneria engleza, foarte deschisa si comunicativa, cu siturile lojilor pe internet si cu formularele de adeziune publicate. Dar, odata ce Mesterul Manole pare o balada masonica, adica putem discuta de o prezenta masonica organizata si stabila in Romania inca in veacul al XVI-lea, nu vad de ce m-ar mai scandaliza ideea ca unii cetateni romani sunt masoni. Eventual sa remarc faptul ca tov. Arhonte mi se pare obedient fata de gloriosul presedinte si nu fata de un maestru de loja. Asadar, mesajele pe care am inceput a le primi prin e-mail despre tov. Arhonte nu ma deranjeaza. M-ar deranja insa ca tov. Arhonte sa se dovedeasca a fi un premier prost – ca si dl Boc – deoarece aceasta mi-ar afecta in mod direct viata, ca si cetatean. Iar afirmatiile de debut ale tov. Arhonte, ca si controalele la par si la matricole pe care le-a facut prin ministere si cu angajatii statului, in sensul decoratiunilor din birouri si orarului de lucru, ma fac, din nefericire, sa cred ca, gratie dlui Basescu, ne-am mai pricopsit cu un premier de toata jena.

Anunțuri

5 gânduri despre „Evreul, homosexualul si masonul. Si prostul.

 1. Domnule, faptul ca „unii cetateni pedelisti au pierdut marirea si puterea” mi se pare discutabil, mai ales daca ne referim la ministrii care au facut un pas inapoi. Sau, mai degraba, in lateral. Sigur, au pierdut vizibilitatea, expunerea, ceea ce in cazul unora nu-i putin lucru.
  Caci, sa nu mai ai posibilitatea sa te dai cu calul, cu bicicleta, cu gondola, cu pinalti, cu vuitonu’, cu mopu’, cu paleologul, cu sarmaua si cu toate celelalte accesorii din dotare in fata televiziunilor extaziate, poate fi o mica drama. Sint, insa, sperante ca vor supravietui, chiar daca ar putea ramine cu sechele.
  Si cum a conduce din plan secund, din (pen)umbra, pare a fi o idee draga celor (ce provin) din servicii, nu vad de ce la butoanele ministerelor n-ar fi ramas, in realitate, aceiasi corifei. Adica, vorba aia, „la vremuri noi, tot noi!”
  Despre homosexuali, numai de bine. Pe mine aceasta specie nu ma deranjeaza nici cit negru sub unghie. Atit ca astia, daca nu se pot inmulti pe cale naturala, o fac prin prozelitism. Si asta ma deranjeaza.
  Cit despre toasu Arhonte, nicio speranta sa se ridice deasupra lui Boc. Cel mai semnificativ mi se pare faptul ca n-a nominalizat pe nimeni, primind in plic toate indicatiile pretioase. Adica, toasu Arhonte asta e ca gazu’, fara forma si volum proprii. Iar controlul la batiste, unghiulite sau tablouri nu promite sa redreseze economia nationala. Cel putin, nu in urmatorii 2000 de ani!

 2. Eu sint convins ca la butoane sint tot vechii ministri, cel putin aia grei! Sint, insa, de acord ca pot gresi. Dar, indiferent care e adevarul, sint sigur ca vom afla curind!

 3. „Ca tov. Arhonte ar fi homosexual iarasi nu m-ar deranja. Cu cit mai multi homosexuali, cu atat sunt disponibile mai multe doamne pentru noi, ceilalti” – superb 🙂

Comentariile sunt închise.