Capitana de judet: politica si iubire.

Aflu din media faptul ca dna Oana Niculescu – Mizil a decis sa paraseasca pesedeul, partid in care a cunoscut adevarata iubire: nu m-am lamurit inca daca adevarata iubire se numeste deputatie sau Marean, insa probabil ca este pe undeva pe acolo, daca nu cumva capitania pesedista a judetului Calarasi – daca nu ma insel, cu numele de calarasi erau desemnati cavaleristii din rezerva, rezervele rosiorilor, cum ar veni; posibil ca, intr-un timp si pe alocuri, ei sa fi fost cunoscuti si sub numele de verzisori ( nu dolari!), insuficient insa pentru a da acest nume vreunui judet – a fost pentru ea mai importanta decit toate. Urmarea este ca a declarat ca se simte mazilita, iar media a amintit ca dna Niculescu – Mizil are oferte „de serviciu” de la mai multe partide. Acuma, intr-un fel, cred ca are si ea particica ei de dreptate, usa de biserica nu pare a fi teribil de importanta la electorii romani, ba as zice ca nitica zbenguiala sexuala are, in unele circumstante, un efect benefic asupra voturilor: dragul nostru presedinte a zis tare si cu forta ca a frecventat bordeluri si a mai zis si ca romanii ar fi homosexuali in procent important si a fost reales, iar unele ( nu toate) doamne din politica pacat ca nu se lasa filmate cu mina in chilotii striperilor si cred ca ar fi si una care s-ar putea lauda cu aventurile sale pe la misa. Totusi, lasind la o parte aceste cazuri, pare destul de clar ca tema relatiei Oana – Marean ar putea fi exploatata de adversarii politici si in sectorul 5 si in Calarasi, asa incit dna Niculescu – Mizil a fost scoasa de la sefia pesedista a judetului. Intrebarea mea este: pleaca dna Niculescu – Mizil din pesede din cauza ca nu si-a calculat, politic, miscarile ori dimpotriva, tocmai fiindca si le-a calculat? Ori e jumi-juma: ea nu le-a calculat, dar le-a calculat Marean. In concluzie, pare ca pesedistii au pierdut si aceasta deputatie, desi au acum avantajul electoral ca nimeni nu ar putea crede ca s-ar putea produce un amor intre dnii Vanghelie si Taracila.

Si fiindca e duminica si atunci apare cu indicatii pretioase si D.J. Dl Nimeni, superbul cintec Iubire, iubire, al lui Radu Serban, inregistrare din 1963 cu Margareta Pislaru. Acest cintec nu e chiar pentru Pislarita, interpretarea este insa onorabila. Din nefericire, D.J. Dl Nimeni nu stie nici un slagar transpartinic; in 1963, daca Paul Niculescu – Mizil anunta ca paraseste unicul partid, pemereul, atunci si-ar fi pierdut capul; si nu de dragoste.

Reclame

4 gânduri despre „Capitana de judet: politica si iubire.

  1. Off topic
    Un cititor al blogului meu propune asa: „Nici un vot pentru partidele din actuala coaliţie guvernamentală”
    Ce parere aveti?

    • Theodora, propunerea este mai cuprinzatoare, insa cred ca este prea lung si un pic neclara(coalitie guvernamentala). Si chiar un pic absurda, indemnind electorul sa nu voteze nici unul dintr-o paleta de partide. Insa il pot invita sa nu voteze un partid, sau o persoana. Daca doriti, putem zice doua fraza scurte: „Nici un vot pentru pedelisti! Nici un vot pentru Basescu!” Altfel, din coalitie, udemere oricum conteaza doar pe maghiari iar 5% pentru ei e problematic, unepereul sta si el, deocamdata, in procente mici. Asta este parerea mea, ca exprimarea sa fie scurta si clara.

  2. Trebuie sa vorbim si cu alti bloggeri sa afiseze si ei … ar trebui facut un banner … eu nu ma pricep sa fac bannere… eu o sa le spun si bloggerilor liberali dar ar fi bine sa le spuneti si dvs … cel mai bine este sa vorbiti cu Lilick … poate este mai bine sa ramanem la „Nici un vot pentru pedelisti!” sau „“Nici un vot pentru PD-L!”

    • Cine stie, Theodora, poate e mai bine fara un banner standard, adica fara o tipizare; ca si cum oamenii ar prelua cuvintele. Daca, doriti, atunci puteti vorbi, eu voi fi foarte ocupat in urmatoarele zile si voi fi foarte putin prezent, asa cred acum, pe internet.

Comentariile sunt închise.