Ce legaturi a avut presedintele cu Petrom?

„Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-o emisiune televizată, că a rupt orice legătură cu Petrom, ca semn de protest faţă de profitul pe care l-a obţinut pe timp de criză, conform Mediafax.” Si Antena 3. Numai ca, pentru a rupe legaturile, acestea trebuie sa fi existat, deoarece nu poti rupe legaturi care nu exista. Si care or fi fost acele legaturi, din moment ce Petrom pare a fi, de exemplu, un soi de alma mater pentru familia tovarasului Arhonte? Iata cum, dupa profitabilele vinzari anterioare, se creioneaza si posibile profitabile legaturi anterioare. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca gestul prezidential este, pentru romani, ca frectia la piciorul de lemn: Petrom va mari preturile iar austriecii isi vor mari jaful in Romania, iar Traian Basescu va tace chitic fiindca, vezi-doamne, a rupt orice legatura cu Petrom! Cam ciudat acest anunt de ruptura, nu cumva o fi unul clocit cu austriecii si – cine stie? – expresie a legaturii care nu mai este?

Anunțuri

2 gânduri despre „Ce legaturi a avut presedintele cu Petrom?

  1. Gura pacatosului adevar graieste ;sa ne amintim cine a condus comisia romana in raport cu (sorry) Comisia europeana pt. PRIVATIZAREA Petrom ? Oare nu comva dom. basinos ???De ce s-a obtinut acel pret …fantastic -de v’o 20 de ori mai mic decat realitatea -si de ce NU se poate devoala contractul de privatizare nici acum ???In 2012 -de parc-am fi vandut arma nucleara- si trebe protejare incontra lui terorica ???
    Toti nemernicii astia ,care-au vandut absolut tot ce era rentabil in Romania (se pregateste Transelectrica ),care si-au tras spagi nemasurabile ,toti criminalii astia devalizatori de tara si popor (incepand cu pietre(!) roman si terminand cu stolo ,isarescu ,vladescu ,machitoru’ ,si alti finantisti de renume mondial ) de fapt niste vanduti trusturilor multinationale -si asta se cheama ,si condamna – ca tradare de tara ,ar trebui sa raspunda in fata justitiei !

    Si rahatii astia tot declama despre-Ceausescu si subminarea economiei nationale -in loc sa-i aprinda zi de zi ,candele la mormant ,c-a fost cineva sa si construiasca ce sa vanda cu atata nerusinare ei !

    p.s. pe cand privatizarea metroului ???-era asa …o idee !

Comentariile sunt închise.