Canadienii pedelisti.

Cum vinzarea Cupru Min catre Roman Copper (oare cum se traduce acest nume de firma?) a provocat intentia opozitiei de a motiona de cenzura guvernul, cum si canadienii si guvernamentalii de la negocieri au gasit portitele necesare ca vinzarea sa esueze, astfel incit opozitia locala sa fie lasata fara subiectul motiunii. Mai sa zici ca motionarea prezentului nostru guvern ar fi zguduit Canada din temelii. Canadienii nostri s-au comportat ca niste pedelisti ori proprezidentiali disciplinati. Poate ca asta or fi si fiind. Cei din spatele lor.

Anunțuri

7 gânduri despre „Canadienii pedelisti.

  1. Păi toată chestia aia cu am licitat da’ n-avem banii, vrem da’ nu putem, să vedeţi că n-avem de mediu, da’ şi aia a lu’ guvernu’ că ba a vândut fără obligaţii ulterioare, ba acu’ le-a cerut şi garanţii de mediu da’ şi de investiţii… toate astea miros de la o poştă a cârpă arsă. Sau a fost numai ca să scape atenţiei aia cu Transelectrica? 😯

    • Se poate, Carcotasule, insa comportamentul canadienilor ramine tot ca si cum ar avea niste pedelisti in spatele lor. Altfel ce interes ar avea cetateni canadieni sa se comporte precum pedelistii si pro-prezidentialii?

  2. Păi p-asta n-am contrazis-o, SRL înfiinţat în decembrie, la mirosul discret al parfumului privatizării lui Cuprumin, parfum folosit de un pedelic indiscret ce-o fi fost partener de-o noapte a nuştiucui de prin Canada care, bâşti, a şi înfiinţat Roman Copper. Acu’, n-are rost să ne-ntrebăm de semnificaţia numelui firmei, că doar imperiu’ Roman a dispărut de ceva vreme, rămâne doar scrierea fără diacritice, că doar nu s-aşteaptă nimeni de la un „canadian” să le folosească, mai ales că-n engleza în care apare a fi numele nu-şi aveau rostul (diacriticele). 😆

    • Pai canadienii si sunt plini de latinitate, englezii au o suprapunere culturala romanic-germanic-romanic iar in Canada mai vin si francezii cu inca o civilizatie romanica. Ce mai, aceea este a A Doua Roma. Ori poate numele vine de la Petre Roman.

Comentariile sunt închise.