Pedeleul a slabit.

Am privit special la TV si m-am uitat pe site-uri de presa pentru a vedea citi participanti erau la demonstratia pro – Basescu. Cu tot cu sosirile cu autocare din provincie, numarul demonstrantilor presedintelui nu a depasit, dupa relatarile presei partizane a dlui Basescu, 3000. Ceea ce inseamna ca nu au fost mai mult de 1500, dar sa iau de bun numarul de 3000. Cu niste ani in urma, atunci cind, in urma fuziunii PLD cu PD, am devenit, dus de curent, om al PDL, mai mult de 3000 de oameni putea scoate in strada o organizatie de sector. Nu doar atit, chiar si numai PLD-istii dintr-un sector erau mai multi de 3000. Intr-un numar de ani, capacitatea pedelistilor de a aduna simpatizanti a scazut mult. 100 de persoane la Cluj, unde dl Boc e primar, duce la banuiala ca a fost vorba de angajati ai primariei. Mai mult, am motive personale, pe care le trec sub tacere, sa cred ca pedelistii au intrat si intr-o lehamite organizatorica. Legat de asta, gasesc posibil si ca dl Blaga nu prea si-a dat interesul in mod deliberat. Decaderea in numar de simpatizanti, ca si organizatorica pe care am vazut-o ( dupa relatarile chiar ale media partizane, 2/3 dintre participanti au sosit dupa ora de incepere, fruntasii pedelisti vorbind in fata a doar circa 1000 de persoane) este rezultatul comportamentului pedelist fata de proprii membri si simpatizanti de-a lungul anilor, rezultatul politicii interne de ignorare si dispret fata de oamenii care i-au ajutat in destule campanii electorale sa ia si sa mentina puterea. Membrii si simpatizantii ca mine, rau tratati, au plecat. Si au mai ramas ceea ce am vazut in media. Niste resturi. Sa fie sanatosi, ei au dorit sa fie asa. Eu unul sper ca presedintele sa fie suspendat si voi avea o mare satisfactie sa votez la referendum pentru demiterea lui. Va fi, pentru mine, momentul revansei unui nimeni.

Reclame

2 gânduri despre „Pedeleul a slabit.

  1. America si Obama au ales – Ponta. Americanii i-au dat consilier special pe securitate lui Ponta

    In aceasta seara, americanii ii dau lovitura decisiva lui Traian Basescu. L-au trimis pe Wesley Clark (mana dreapta a lui Hillary Clinton, om important in Partidul Democrat al lui Obama) sa fie consilier special al lui Victor Ponta, pe teme de securitate si strategii economice.

    Va fi decisiva miscarea? Probabil ca da. Cei care inca se gandeau, in seara asta, daca sa voteze maine sau nu impotriva lui Basescu, au acum argumentul decisiv: marele licurici a dat semnalul.

    • Cam asa ceva, insa nu americanii ii dau lovitura decisiva si nu astazi. Semnalul american a fost clar de acum citeva zile, iar soarta dlui Basescu in ceea ce priveste presedintia o vor decide mai intii parlamentarii, apoi cetatenii romani.

Comentariile sunt închise.