Acelasi rahat, intr-o alta prezentare.

Ma gindesc acum ca, desi vorbeste bine, cu nerv si talent, dl Crin Antonescu nu are suficienta imaginatie pentru a-si da seama ca romanii doresc sa fie guvernati de alte persoane si nu, neaparat, de alte partide. Si, cu aceeasi lipsa de imaginatie, insa cu multa nerusinare si mult tupeu, transforma incompetentii basisti in incompetenti penelisti. Ca sa fiu spiritual, sa scriu ca parabola, un vechi banc: traia, cindva, un cetatean numit Cacat Vasile. Iar prietenii il tot bateau la cap: mai Vasile, schimba-ti si tu numele, e prea urit. Dupa ani de insistente, intr-o zi, apare Vasile voios zicindu-le prietenilor: gata, mai, am rezolvat cu numele, acum vin de la tribunal, am un nume foarte frumos. Si care este noul nume? – intrebara ei. Cacat Ion! Dl Antonescu nu a reusit sa fie nici macar la inaltimea bancului, din moment ce l-a preschimbat pe Cacat Mihai tot in Cacat Mihai, dar cu alt carnet de partid. Ofer scuze cititorilor pentru aluziile fecalicesti insa, vorba unei vorbe, nu am gasit alta rima.

Ca sa ii suplinesc deficitul aratat de dl Antonescu, sa ii spun direct ca nu va mai putea conta pe votul meu. Ca sa nu ii joace feste imaginatia. Si, daca o tine tot asa, ma voi osteni sa ii si votez un contracandidat. Ca sa fie meciul de sase puncte.

Domnule Antonescu, dati cite un singur loc de vicepresedinte, sa ajunga la toata lumea!

Reclame

4 gânduri despre „Acelasi rahat, intr-o alta prezentare.

  1. Nu stiu de ce sunteti dezamagit! Era previzibil! Ei intre ei! Oare „noua majoritate”, care s-a incropit anul trecut, nu a fost formata din indivizi ca acest nou PNL-ist? Ma intreb retoric, evident. Dealtminteri, noul coleg al lui Antonescu- o hahalera cu atat mai mare cu cat, intradevar, fata de grobienii sai colegi de partid sau deputatie/senat vorbeste bine, dar vai, fara continut, mereu alaturi de problemele fundamentale ale tarii-, deci noul coleg ii intalneste pe mai vechii sai colegi, mai iuti de picior, mai „clarvazatori” politic, n`asa, ca sa folosesc vorba parazit a celui care i-a scos pe toti din caciula: Brucan. O sa vedeti ca, pe masura ce situatia se va inrautati- si se va inrautati!- va apare o alta migratie, incat de atat metanoia s-ar putea sa nu mai aiba identitate in ochii alegatorilor, identitate politica, evident, pentru ca, altminteri, ei au una, a priori in raport cu campul politicii, sunt adica niste gainari. Nu-i pot numi lichele! Cred insa ca, daca ajunge la conducerea PDL, madame Udrea nu-i va mai primi. Femeile aduc si in politica acel asa-numit mister specific lor, in locul grobianismului masculin(ma refer la barbatii din politica- nu numai de la noi!), si cred ca Elena Udrea va avea ambitia sa „nasca” o noua clasa politica! Comentam si noi, ce sa facem!? Aceste ultime afirmatii sunt facute in spiritul politicianului roman, care vrea orice in politica numai sa nu „degenereze” in munca si, mai ales, responsabilitate> In rest, e deschis catre orice primeste!

Comentariile sunt închise.