Pe coperta

Numarul din 11 martie al revistei Q Magazine are pe coperta portretul Monicai Macovei, insotit de intrebarea: cine crede in Monica Macovei? Dupa cum zaceau revistele pe raftul chioscului, nu cred ca exista cineva care sa creada. Poate dl Basescu, dar o revista poate cumpara si el.

Conform site-ului aceleiasi reviste, Monica Macovei este foarte matinala. Astfel, ea ar fi declarat, la ora 6:01, pe cind zorile mijeau, ca „echipa lui Vasile Blaga face curte PNL” (or fi terminat grajdul?). Nu l-a putut invinge, insa, la noctambulism politic, pe Mircea Geoana, care a facut declaratii inca de la ora 4:52 „Daca Romania nu isi imbunatateste reputatia, ar putea fi refuzata in Zona Euro”. Cred ca nu l-a primit azi noapte nevasta in casa si l-or fi gasit ziaristii umblind pe strada.

Reclame

2 gânduri despre „Pe coperta

  1. De-a lungul timpului oamenii au îmbrăţişat diferite credinţe. Să-nţeleg că ultima chestie în materie ar fi credinţa-n Monica Macovei? I-or ridica şi templu? Mare-i grădina…

  2. Exista, in adevar, oameni pentru care Monica Macovei este o zeita si nu doar atit, o alma mater, de pe urma careia capata din belsug ambrozie si nectar. In urmare, o divinizeaza, macar de ochii lumii. Templu cred ca are.

Comentariile sunt închise.