Margaret Thatcher, carte de condoleante on line

Multumita unui mesaj prin e-mail a dlui Grant Shapps, fruntas al conservatorilor britanici, am aflat ca o carte de condoleante  on line pentru Margaret Thatcher a fost deschisa aici. Cei care doriti, puteti folosi adresa pentru a va exprima gindurile despre Margaret Thatcher sau pentru a transmite condoleante familiei sale.

Reclame

8 gânduri despre „Margaret Thatcher, carte de condoleante on line

 1. Cred că au avut mare curaj să facă așa ceva. Ori poate au un moderator care să ”perie” mesajele care exprimă satisfacția pentru moartea acestei doamne. De altfel, s-au văzut și manifestațiile de bucurie ale multora, plus că și la ușa casei erau doar două trei buchete de flori zgribulite.
  Deci cum spuneam, mare curaj!

  • Mitzaa, cred ca singurii indreptatiti sa o urasca pina la moarte si dincolo de ea sunt fostii mineri. Altfel, vad ca se bucura sindicatele studentesti. Ori Margaret Thatcher isi incetase activitatea de premier mai inainte ca acestia sa se nasca!

   • Sunt de acord cu dumneavoastră, dar din câte am văzut cred că totuși nu joacă toată lumea aia tontoroiul doar fiindcă nu au altceva de făcut. Și unii dintre ei poate că sunt prea tineri, dar parcă puteți spune ce tare moștenesc?
    Adică, nah, ce să zic? Dacă joacă fără motiv, doar ca să se afle în treabă, îți vine să zici că doar niște neandertalieni, mai rău ca românii (:twisted:) cu adevărat prost crescuți, ar face așa ceva, pe de altă parte am observat că nici în parlament nu s-au înghesuit cu laudele. Este totuși un premier care a lăsat niște răni și iată că lumea nu a uitat asta.
    Pe de altă parte mă uimește să văd cum englezii amendează, chiar și după moarte, greșelile leaderilor lor, arătând că poate iartă dar nu uită. Asta este chiar de notat.
    Și să nu uităm că este totuși femeia (că era femeie, nu? ) pe care a răbdat-o inima să-i vadă murind pe cei care au făcut greva foamei, parcă. Mnoah, te pomenești că s-o fi temut ca cetățeanul respectiv să nu ajungă senator, cum s-a întâmplat la noi cu tovarășa învățătoare.
    Eu abia aștept să văd manifestațiile de la funeralii. Doar așa, de moft. Altfel nu am nimic cu doamna. Sunt convinsă că a trăit bine, mult mai bine decât toți minerii și irlandezii și scoțienii etc.

 2. Mitzaa, nu joaca toata lumea tontoroiul, este vorba de o minoritate. Din cite am vazut in media, sunt trei categorii principale: fosti adversari politici, mineri (fosti mineri) si acele sindicate studentesti. Sigur ca unii sunt, probabil, indreptatiti sa urasca si ii inteleg deoarece eu insumi tin o sticla cu sampanie de mai bine de 16 ani ca sa o beau de bucurie in ziua in care va muri un fruntas politic si ma gindesc acum sa pun si o a doua sticla, in beci, tot cu destinatie speciala.
  Cred ca, mai degraba, avem de-a face cu manifestari care sunt legate de politica de astazi, poate stimulate de persoane ori organizatii care, aparent, au adresat condoleante familiei. Daca Margaret Thatcher ar avea funeralii din bani publici, atunci ar fi de inteles protestele. Altfel, depinde de loc. Oricum, daca Thatcher a gresit cu ceva, atunci faptul ca a apucat 5-6 ani de dementa si ca in ultimul an a locuit la hotel fiindca nu mai putea urca scarile acasa ar fi trebuit sa faca destui oameni sa se simta razbunati, prin grija sortii. Sa speram ca lumea nu ii va scoate lesul din mormint spre a-l spunzura, asa cum, cindva, i-au facut lui Cromwell. Dar, in fine, britanicii stiu mai bine.

Comentariile sunt închise.