Vacanta

Imi iau o vacanta de scris pe blog, am nevoie de ea, cred ca pina la 1 august.

Anunțuri

4 gânduri despre „Vacanta

  • Nu sunteti lipsit de tupeu. Citez din memorie o fraza care era pe blogul unuia, Zoso, considerat no.1 intre bloggerii mioritici: „Daca ma injuri pe blogul tau, nu veni sa comentezi pe blogul meu”. Dar poate ca aveti prea mult timp disponibil, in serile lungi de vara. Ori poate ca sunteti obsedat sa va exprimati. Pe alte bloguri, fiindca cred ca, pe blogul dvs, cei 3G de memorie sunt inca foarte putin consumati. Dar e amuzant sa-i manipulati (si dezinformati) pe Porthos („cocalarul”!) si pe Iepure cu dreptul la libertarea de exprimare, nu? Echivalind libertatea de exprimare cu obligativitatea publicarii. Ne-echivalent, dar la inghesuiala si repezeala le mai suciti mintile unora. As mai putea intelege ca vreti sa va laudati in fata Iepurelui ca nu sunteti interzis aici si sa-i ziceti ca a mintit. Nu va grabiti sa il faceti mincinos, aparent nu sunteti banat, insa, mai in profunzime, este ca si cum ati fi.

   • Nu sunteti lipsit de imaginatie. Aveti chiar o imaginatie bogata. De exemplu va imaginati ca ati putea sa ma banati, sau mai in profunzime sa faceti sa fie ca si cand as fi. Banat. Sunteti inca sub imperiul nervilor ceea ce va impiedica sa vedeti limpede, stimulandu-va insa sa gasiti insulte (imaginare) in orice. Apropo care e sau a fost cea mai grozava tara? Nu-i asa ca URSS? Cocalarul v-a interzis sa aveti parte de aceasta intrebare, v-a banat dreptul la iluzia ca ati fi bagat in seama. Si el si-o imagina ca m-a banat. Ttttt. Ati vazut ca Iepurele (prietenul d-voastra) a fost babat pe blogul cocalarului? Tocmai el.

    P.S. Bine ati (re)venit in mirifica lume a blogosferei.

 1. Nu-i asa ca URSS, dar daca doar la atita va duce mintea…
  Faptul ca Porthos nu a raspuns nu ma deranjeaza.
  Haideti sa va explic, aveti nevoie: in principiu, nu intentionez sa va banez insa as prefera sa luati decizia de a nu mai veni pe aici. Va percep din ce in ce mai clar ca pe un individ care isi indeplineste o obligatie vizitind acest blog.
  Altfel, am studiat destul de bine zic eu, citeva texte referitoare la libertatea de exprimare (si la aceea de publicare).
  Nu ma intereseaza cum isi gestioneaza altii blogurile, cine pe cine baneaza,…

Comentariile sunt închise.