Atunci cind creezi, traiesti divinitatea.

Un desen al lui Hugh MacLeod de la Gapingvoid Art. Il puteti cumpara prin internet, in versiune print, cu usd 165. Daca aveti acesti bani. Daca nu, atunci luati de priviti-l. Autorul explica: When you create, you are achieving the highest level of consciousness human beings are capable of. That’s what I think, anyway.

when_you_create

Reclame

28 de gânduri despre „Atunci cind creezi, traiesti divinitatea.

 1. Eu cred că un om cultivat și inteligent și empatic, așa ca dvs., ar putea avea ceva clemență pentru dl. Goe, un om care se războiește cu propriul Ego și îl biruie.dându-ne și nouă un model viabil.

  • Doamna Mecu, nu sunt nici cultivat, nici inteligent si nici empatic. Nici hain, rau,…, iar atunci cind este sa ma injur cu Dl Goe, o pot face direct si nu prin terte persoane. Doi: aveti, pe blogul dvs., la dispozitie un spatiu de 3GB. Un caracter ocupa 1B, adica dispuneti de un spatiu de 3G caractere, ori mai mare de 1,5M pagini standard a 2000 de caractere fiecare. Adica aveti loc sa scrieti cam 2000 de romane-fluviu de tipul Vin ploile, ori echivalent. In aceste conditii, a tine mortis ca in loc sa va dedicati in principal blogului dvs si dialogului cu cititorii de acolo sa veniti pe aici ca sa scrieti Nu, Ttt, Vai si sa puneti niste filmulete care nu intereseaza pe cineva, asta mi se pare ca va pierdeti timpul inutil. Aveti o ocupatie onorabila, aveti sot, aveti bijuterii, aveti blog, nu inteleg de ce nu ma lasati sa imi vad de ale mele. Aveti cumva ordine de indeplinit in ceea ce priveste prezenta dvs. aici? Haideti, doamna, vedeti de ceea ce este al dumneavoastra.

 2. Este asa de reconfortant sa remarci ca prietenii tai se inteleg foarte bine si ei intre ei.

 3. D-le Nimeni, va rog sa ma iertati daca va deranjez, dar, dupa cum poate va amintiti, v-am promis data trecuta cand ati adus vorba despre prezenta d-voastra in blogroll-ul Arcei lui Goe, ca va voi anunta de indata ce vor exista schimbari vizavi de statutul d-voastra. Ei bine azi am vesti pentru d-voastra. Blogul d-voastra continua sa fie prezent in blogroll-ul Arcei lui Goe dar a fost mutat intr-o alta sub-categorie, fapt care slujeste mai eficient modul in care vizitatorii nostri au acces la increngatura de relatii virtuale. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii si lamuriri vizavi de schimbarea anuntata mai sus va rugam sa ne contactati pe canalele cunoscute. Va multumim pentru intelegere. Cu drag al dv. dl.Goe.

  P.S. Ba da d-le Nimeni, sunteti hain, dar nu va dati seama. Nu-i Nimimic.

 4. Vă cer iertare pentru toate momentele in care v-am deranjat.

  Vă respect ca blogger, vă respect nevoia de liniște, nu voi mai posta nici la dvs.

 5. PS. Vă mai spun doar ca ultimul lucru pe care l-am pus pe acea barcă e un ras homeric de prostia mea, sa-l vada toti cei care -întâmplator- se abat pe acolo.

    • Caramba, plimba ursu, uschealå, baga viteza, ia distanta, spala putina, ciocu mic si joc de glezne, sterge-o, cara-te, dispari, fa-te mic si du-te acasa etc, etc, etc…

     D-le Nimeni va simtiti (mai) bine?

    • D-le Nimeni aveti intr-adevar un tupeu fantastic si o nesimtire fara margini. D-voastra continuati sa-mi dati replici obraznice, insolite, totalmente off topic, avand in schimb asteptari cel putin fanteziste. Va asteptati poate sa ma enervez, sau sa ma intimidez, si sa va cedez impresia ca ati avea vreo urma de indreptatire pentru asemenea atitudine. Si ce-o sa faceti d-le Nimeni cu motz? O sa-mi cenzurati mesajele ca sa puteti avea ultimul cuvant? Baiete, fii serios.

     • Dle Goe, profitati de ocazia de a scrie ce mai aveti de scris in urmatorul comentariu, deoarece am vazut care va sunt schemele de lucru. Va dati acum lovit dupa ce dvs ati inceput cu insultele si acuzele si dupa ce provocati tot timpul. Cred ca am vazut ceea ce era de vazut la dvs, de bis-uri ma lipsesc. Voi inceta – de aceasta data, definitiv – sa va mai public comentariile aici, nu exista din partea dvs. un alr comportament: citeva vorbe politicoase la inceput, urmate usor-usor de comentarii in care insultati discret, cu cuvinte ca rau, hain,…Replicile pe care le primiti nu va fac decit sa escaladati, sa plasati vinovatia asupra celuilalt, sa incercati a-l plasa in situatii umilitoare si sa il minimizati. In acelasi timp, pretindeti dvs drepturi si ii considerati celuilalt indatoriri. Nu va intereseaza ceea ce doreste celalalt. Multumirea dvs pare ca creste pe masura ce se ajunge la un schimb de insulte care se intensifica.
      Dle Goe, aveti un caracter urit. Intr-un fel, as prefera ca dvs sa fi facut un antrenament oarecare, decit sa fiti o persoana incapabila sa se autoevalueze, care se considera – in mod fals – superioara celorlalti si capabila sa ii faca pe toti din vorbe.
      Domnule Goe, nu imi permit sa imi las blogul transformat intr-o panarama, asa cum doriti dvs. Si nici nu doresc sa il inchid, asa cum au fost nevoiti sa faca altii.
      Toate cele bune, Dle Goe. Cu drag.

     • D-le Nimeni, in mare aveti dreptate, dar, in afara faptul marunt de a-i da apa la moara la discretie d-lui Goe (o slabiciune care probeaza ca d-voastra insiva va supraevaluati anumite posibilitati), ar fi de zis ca faceti cateva erori (de natura aberatilor si/sau a erorilor de paralaxa). Blogul altuia nu este locul care sa necesite o autoevaluare, absoluta sau relativa (relativa la gazda) din partea vizitatorilor. Vizitandu-va n-as avea de ce sa ma auto-evaluez, nici la modul absolut nici relativ la domnia voastra. Decizia de a vizita pe cineva in blogosfera nu depinde de acest lucru, cel putin nu in cazul d-lui Goe. Vad insa ca d-voastra faceti aceste evaluari (ajungand la concluzii, fel de fel) si-mi atribuiti mie ideea ca de fapt m-as fi evaluat si m-as fi scos pe nedrept in avantaj. D-le Nimeni daca as considera ca nu exista niciun aspect in care sa-mi fiti superior, nu v-as vizita blogul. Daca d-voastra asteptati vizitatori care sa va considere (fatis sau subinteles) superior in toate inseamna ca aveti asteptari nepotrivite. Vorba ‘ceea daca o cauti pe fata viselor tale inseamna ca e cazul sa te duci (iarasi) la culcare. Singur.

      In privinta cenzurarii mesajelor d-lui Goe va spun (dupa cum v-am mai spus) ca puteti proceda fara niciun scrupul si fara nicio retinere asa cum simtiti d-voastra ca e mai bine pentru blogul pe care il pastoriti si pe care-l iubiti ca pe d-voastra insiva incercand sa evitati inchiderea lui sau, mai grav, transformarea lui intr-o panarama. Ce va trebui sa se intample oricum se va intampla. Indiferent cum veti proceda fiti sigur ca eu n-o sa ma supar si n-o sa va port pica. Desigur ca daca veti aplica cenzura voi continua sa consider ca procedati abuziv. imoral, si voi actiona cum cred de cuvinta pentru a compensa si combate acest neajus,

      P.S. Cum Dumnezeu de reusit sa fiti suparat pentru ca am zis ca ati fi „hain”. Am folosit inital formula respectiva (ca ati fi hain) vizavi de faptul ca veti bea singur vinul pe care-l veti produce din via d-voastra si nu veti oferi nimic vizitatorilor virtuali. In mod evident aceasta era o gluma. Cum anume ati fi putut oare sa-i oferiti vin real personajului imaginar dl.Goe? Hainul care nu vrea sa teleporteze vin din pivnita in blogosfera!!! Pe urma vazand cat te mult ati pus la suflet gluma asta fireste, ca nu m-a costat nimic sa va exploatez slabiciunea. Nu d-le Nimeni nu sunteti hain. Sunteti… d-voastra. Iar dl.Goe va iubeste asa cum sunteti. Hai noroc cu vin.

 6. D-le Nimeni,
  Nu suntem prieteni. Nu vom fi.

  Dar…subscriu opiniei dvs. despre ”d-lGoe”.

  • Doamna Mecu,

   Nu ati rezistat mult fara sa comentati. Subiectul acestui blog nu este Dl Goe si asa doresc sa ramina. Dl Goe are blogul sau, care blog, in fapt, este si despre Dl Goe

Comentariile sunt închise.