Cine trebuie sa plateasca factura?

Update: chiar acum citeva minute am citit, pe un site media, ca familia lui Florin Cioaba neaga ca ar fi cerut ca statul roman sa plateasca factura medicala si afirma ca ar fi cerut ajutor consular. Avem de a face, deci, cu o eroare mediatica. A fost ea intentionata?

Reclame

10 gânduri despre „Cine trebuie sa plateasca factura?

  • Dle Goe, un cunoscut de al meu a afirmat ca penelistii sunt in criza de resurse umane, iar eu am fost pe deplin de acord cu el; nu fiindca, asa cum va place sa afirmati, m-as considera – si inca pe nedrept – superior, ci fiindca au fost incapabili sa propuna, ca ministri, oameni asupra carora sa nu plaseze nici o suspiciune. Nu ma grabesc sa afirm nici vinovatia si nici nevinovatia dlui Silaghi. Voi cauta sa ma documentez si sa imi formez o parere asupra vinovatiei sau nevinovatiei sale. Pe de alta parte, tin cont, in aprecierea retragerii candidaturii sale, ca, daca nu si-ar fi retras-o, atunci ar fi putut fi condamnat chiar si nevinovat.
   Este inutil sa pedalati asupra chestiunii cu presupunerile. In primul rind, blogurile nu sunt spatiile informatiilor sigure, iar persoana din Romania care are cele mai sigure si bune informatii nu are blog, in al doilea rind organizatiile care detin informatii sigure nu le pot publica pe bloguri si, nu in ultimul rind, dvs recurgeti la opinii si presupuneri, insa, conform felului de a fi, ii acuzati pe altii de a recurge la presupuneri. Ceea ce pentru un blogger este firesc devine, in interpretarea dvs, nefiresc.

   • Nu pot fi decat de acord (aproape deplin) cu d-voastra in legatura cu fiecare dintre cele trei idei de baza pe care le-ati enuntat in textul comentariului. As vrea numai sa nuantez in legatura cu una dintre ele si anume cu cea legata de incapacitatea PNL-ului de a propune, ca ministri, oameni asupra carora sa nu plaseze nici o suspiciune… As sublinia ca profunzimea acestei incapacitati trece de penuria de cadre competente si oneste din PNL-ul erei lui Crin Antonescu. Si daca ar exista asa ceva tot nu s-ar ajunge la propunerea lor in functii de conducere intrucat partidul este prizonier, Prizonier al incopetentilor tupeisti in genul Crin Antonescu si prizonier al PSD, PC… Acest al doilea gen de dependenta, desi are o influenta mai subtila in potentarea incapacitatii PNL de a scaoate in fata oameni mai de Doamne ajuta, nu-i mai putin importanta decat prima. Va multumesc pentru amabilitatea de a accepta presupunerile mele pe blogul d-voastra cu toate ca sunt off topic in raport cu tema propusa.

 1. N-a fost nicio eroare, cu subiect şi predicat, în direct, la oră de maximă audienţă, fiul lui Cioabă a cerut ajutorul statului român pentru plata facturii de 350.000 dolari. Oricum consulul avea, n-avea treabă, trebuia să stea acolo cu ei, să le rezolve „problema” (unica problemă era plata facturii).

  • Carcotasu, ceva a fost: stirea a fost revizuita ulterior si in ceea ce priveste valoarea facturii, la 22000 de euro. Printre rinduri, conform media, am senzatia ca regasim, in parte comportamentul acestei minoritati fata de medicii din tara ( care au si refuzat operatia, cred ca de frica): acuze la adresa medicilor ca „au omorit” pacientul, acuze, tot la adresa medicilor, ca nu au informat corect in ceea ce priveste starea de sanatate, acuze privind corectitudinea facturii,… As fi fost curios sa vad ce s-ar fi intimplat daca, asa cum se intimpla prin tara, o multime de nemultumiti furiosi ar fi navalit in spital. Comunicatul diplomatic a fost clar, consulul si-a facut datoria in ceea ce priveste transportul decedatului.

 2. PS – A şi recunoscut că a fost de acord cu cheltuielile, da’ dacă n-ar fi murit taică-su. Că el nu-nţelege să plătească ca să moară!!!

Comentariile sunt închise.