Pe cind eutanasierea mistretilor?

Citat din stire a Antenei 3: Un bărbat de 52 de ani dintr-o localitate din Alba a fost atacat ziua în amiaza mare de patru mistreţi, chiar în apropierea locuinţei. Întâi i-au atacat câinele, iar apoi animalele l-au înconjurat şi pe el. L-au muşcat de picior şi probabil că l-ar fi ucis pe loc, dacă omul nu avea puterea să fugă . Pe cind eutanasierea mistretilor?

Reclame

5 gânduri despre „Pe cind eutanasierea mistretilor?

 1. Ei, aici, domnule Nimeni, v-ati cam dat singur cu stangu-n dreptul (iertati-ma ca va spun!). Pentru ca, involuntar, dvs. ati scos in evidenta faptul ca, in realitate, nu faceti ceea ce, ironic, va prefaceti mai sus ca faceti: NU protestati impotriva euthanasierii mistretilor, nici macar atunci cand devin un pericol real pentru oameni. Pentru ca, da, astfel de lucruri se intampla frecvent, cu ursii la Brasov, cu mistretii prin alte parti: cand devin un pericol pentru oameni, se mai vaneaza dintre ei. Si, totusi, dvs. nu le-ati luat niciodata apararea acestor animale, asa cum faceti cu „cateii”. Treaba dvs., domnule Nimeni, dar eu va spun ca nu-i frumos sa fiti pentru unii muma, iar pentru altii ciuma. Fiti consecvent, ce Dumnezeu!

  P.S.: Astept cu emotie clipa in care veti deveni motorul unor campanii umanitare impotriva uciderii abuzive a tantarilor si a mustelor care intra in locuintele oamenilor, a sobolanilor de la subsoluri, a gandacilor de bucatarie. Si asa mai departe.

   • Se cunoaste ca au turcii 1-0.
    Cred ca Iepurele de Martie s-a pornit si ii este greu sa se opreasca.
    Domnule Iepure de Martie, va propun sa evitati, macar o perioada de timp, acest blog, care este al unei persoane care isi da cu stingul in dreptul (si inca singur!) si asa mai departe.

    • @ Domnul Nimeni

     Pai, din lipsa de timp, il evitam oricum, dar nu ma pot abtine sa ma intreb ce-ati fi facut daca nu l-as fi evitat? M-ati fi banat si pe mine, ca pe „domnul” Goe si „doamna” Stely? Brrr! Mi se fac pielea maciuca si parul de gaina numai gand ma gandesc!!! 😯

     @ Carcotasu

     ” Înţeleg că mata ai opta pentru un păduche!?”

     Apăi cum le înţelegi dumneata, soro, mai rar cineva!

Comentariile sunt închise.