Lagarele stau pe scor

Astazi poporul frate german voteaza pentru procentaje care sa o aduca pe minunata Angelika pentru inca patru ani in cancelarie. Aceasta – desigur – daca presedintele Germaniei, Joachim Gauck, care are si el dreptul constitutional sa desemneze premier pe cine vrea muschii lui (nu?) – dupa ce va cere, in direct, la televizor arestarea lui Roderich Egeler, presedintele comisiei alectorale – nu va recurge la vreo „solutie imorala”, dupa un model cunoscut.

Afrodita iesind din spuma marii si indreptindu-se spre cancelarie.

Afrodita iesind din spuma marii si indreptindu-se spre cancelarie. Sursa: imgur.com

Conform Hotnews.ro, acest Roderich Egeler pare un fan al radio Zu, intrucit el ii indeamna pe germani: „Prin votul dumneavoastra faceti zu de un drept fundamental al democratiei noastre”. Tot Hotnews.ro ne face o prezentare de exceptie a climatului politic actual german: …” in care cele doua lagare politice, de stanga si dreapta, stau pe un scor foarte strans”. Ar trebui sa le amintim germanilor ca lumea buna nu mai utilizeaza cam de multisor lagarele, trecind la rulmenti, ori poate nazdravanul presedinte Gauck a reusit ceea ce dl Basescu poate ca inca doar viseaza si anume a infaptuit lagarele de concentrare politice? Dar oricum ar fi, maretia germanilor va spori, iata cum acest moment politic ma face sa ma exprim, involuntar, in versuri minunate.

angela-merkel

Imagine de la un viitor summit al UE. Indicati-l pe Traian Basescu. Sursa: infiniteunknown.net

Dupa ziua de astazi, cu forte improspatate, dna Merkel va trece la rezolvarea unor importante probleme, cum ar fi aceea a neintrarii noastre in spatiul Schengen (dar nici noi nu vom admite germani in spatiul Giurgiu – Ruse!) si a relatiilor de securitate cu americanii.

O viziune teutonica asupra dlui Obama. Sursa: infiniteunknown.net

O viziune teutonica asupra dlui Obama. Sursa: infiniteunknown.net

Reclame

4 gânduri despre „Lagarele stau pe scor

Comentariile sunt închise.