Trial la baschet pentru functia de prim ministru?

Mini-partida de bashet cu Ghita Muresan, a fost intoarsa pe toate fetele de catre adversarii dlui Ponta, mergindu-se pina acolo incit pina si Ion Cristoiu considera ca Ponta a dorit, la o faza, sa bata palmele cu Muresan iar acesta l-ar fi lasat cu ochii in soare. In realitate, Ponta si Muresan erau in echipe adverse. Observatia, cam de curte, ca dlui Ponta i s-au cam opus fete atunci cind a dorit sa arunce la cos, este mai aproape de realitate. De fapt nu am auzit pe cineva sa semnaleze o gafa adevarata – si mare! – a premierului, rezultata, cred eu, din dorinta acestuia de a parea spiritual cu orice pret. El zice, la un moment dat, catre Ghita Muresan: ” daca cistigi, te duci prim ministru”. Nu am mai auzit o astfel de desconsiderare a functiei de premier pina acum si mare minune daca Traian Basescu nu ii va zice una pe aceasta tema. As zice ca un om care vorbeste de pozitia de prim-ministru in astfel de termeni nu este demn de ea.
Organizam un trial in sala Floreasca?
Stirea de pe Youtube, pentru verificare. Fraza este pe la minutul 1: 45 sau 1:49.
Si, probabil, cine cistiga la bambilici se duce presedinte: un sport pe care dl Antonescu trebuie sa probeze ca si l-a insusit perfect.

Reclame

2 gânduri despre „Trial la baschet pentru functia de prim ministru?

    • O sa rideti, dar l-am lasat special pe dl Boc la o parte, ca sa vad daca zice cineva ceva. Ati observat imediat, deci dl Boc nu poate fi ignorat. Sigur ca un meci de baschet Boc-Muresan ar fi foarte interesant.

Comentariile sunt închise.