O crima politica

Consider legiferarea unei noi structuri administrativ-teritoriale a tarii prin asumarea raspunderii guvernamentale ca fiind o crima politica. O reorganizare administrativ teritoriala a Romaniei trebuie sa se produca numai in urma unor dezbateri nationale, in toate straturile sociale si ocupationale. Si, pe cit posibil, decisa prin referendum. Impresia dlui Ponta ca prin prezentarea proiectului si altor grupuri parlamentare ar fi asigurat “cel mai larg dialog posibil” este cit se poate de falsa si denota dispret fata de cei care, in fond si la urma urmei, l-au propulsat in fotoliul de premier. Daca a dorit sa se arate un premier la nivelul lui Boc, atunci cred ca dl Ponta a reusit.

Reclame

16 gânduri despre „O crima politica

 1. Dom-le, nu ştiu despre ce e vorba, da-n principiu, dacă o idee importantă e supusă dezbaterii publice, iar mai apoi unui referendum, asta-i calea cea mai sigură de a o înmormânta!

  • Ceea ce spuneti dvs este si el un punct de vedere: dormi linistit, guvernul lucreaza pentru tine, noi suntem aia destepti care gindim si voi sunteti aia prosti care votati.

   • Sigur, se poate spune şi aşa şi sigur, e şi adevărat. Cam asta ar fi treaba guvernului, să lucreze pentru noi. Acuma, tot aşa de sigur e că orice ar face, nu toată lumea va fi mulţumită, ba chiar vor fi destui nemulţumiţi, unii chiar vor protesta. Problema ar fi dacă mai face ceva sau nu!

    • Nu este singurul aspect: spiritul cetatenesc se dezvolta si se intretine prin discutarea subiectelor de interes cetatenesc, prin stimularea interesului pentru ele. Nu doresc un popor roman amorf, car se lasa dus in plutirea guvernantilor. Altfel, desigur ca lucrurile pot fi formulate si ca dumneavoastra.

     • Dom-le, nu ştiu cum ar veni un popor amorf, da’ mărturisesc că dorm oareş-cum liniştit şi grija guvernării nu mă apasă într-atât încât să n-am linişte! 😆

 2. Carcotasu, nu prea pareti omul care doarme oares-cum linistit, data fiind aplecarea domniei dumneavoastra spre carcoteala. Vad ca au unii grija ca grijile guvernarii sa nu (va) ne apese, doar ca lipsa grijilor guvernarii (va) ne aduce grijile vietii.

  • Inca nu v-am raspuns? Scuzati-ma! Sigur ca exista si nu doar una, insa dl Ponta e presedinte de partid si premier si eu unul credeam ca are subordonati si nu superiori.

Comentariile sunt închise.