Dl SRS va fi executat

Am inteles din media ca dl Rosca Stanescu va fi executat. Silit, deoarece nimanui nu-i place sa fie executat de bunavoie. Un credit de 3M euro avind ca garantie o casa! Un credit returnabil intr-o singura plata! O fi valorind casa dlui SRS 3M euro? Dupa linistea cu care viitorul executat relata telefonic evenimentele, pare ca nu. Ce banca i-o fi dat, oare, creditul?

Reclame

4 gânduri despre „Dl SRS va fi executat

  1. Da, abia acum am găsit-o, o transmite doar Digi 24. Faptul că n-o mai preia nimeni nu o prea face plauzibilă. 3 milioane? Da ce-i palatul lui Gigi?

    • In corpul stirii este un interviu telefonic cu dl SRS, in care acesta recunoaste ca a luat creditul in 2008, ca acesta era returnabil dupa 2 ani intr-o singura plata si ca, din cauza crizei, afacerea in care a investit banii nu a produs, iar el a mai obtinut o prelungire a termenului de plata. Linistea sa sufleteasca, ca si faptul ca o casa a lui SRS a ajus sa fie evaluata la 3,6 milioane ( bancile, tipic, cereau gajuri cu 20% peste imprumut) si ca si faptul ca in anii ’90-’00 s-au facut numeroase afaceri cu credite, care nu au mai fost returnate, garantate cu terenuri supraevaluate, toate acestea ma fac sa nu pot exclude o malversatiune a lui SRS, eventual cu complicitati in banca creditoare.

Comentariile sunt închise.