De ziua nationala

De ziua nationala, intrucit defilarea armatei romane nu a inceput inca, va prezint defilarea armatei japoneze, din luna octombrie.

Reclame

10 gânduri despre „De ziua nationala

 1. Dacă tot ați pomenit de ei, vă propun să vizualizați următorul clip. Este uimitoare precizia lor în sincronizare, efortul depus pentru a ajunge la o asemenea performanță și toate astea gândindu-ne că vorbim de niște copii de liceu cărora nici umorul nu le lipsește.

   • Ei, fiindcă v-a plăcut, vă arăt și altceva, chiar dacă nu atât de precis, dar grațios cu siguranță:

    • Depinde – si dupa parerea mea ce-i prea mult strica. Foarte adevarat ca atii sunt mai putin conformisti ca noi – am citit despre doctorate in muzica sustinute in Olanda din viata si „opera” Madonnei, de exemplu. Tot foarte adevarat ca intotdeauna mi-a placut sa vad o femeie dezbracata. Dezbracaciunea in exces numeric nu m-a atras insa niciodata, ba chiar o scena mai „ochioasa” vazuta cindva in holul WTC mi-a provocat dezgust. Plus ca, din punct de vedere cultural, nu inteleg manifestarea. Poate ca, insa, printre liceeni, este mai semnificativa.

     • Hmm, depinde. Fetele astea nu au făcut decât să danseze, personal nu văd nimic defect aici. Așa cum nu am văzut niciodată ceva defect la trupa de la Friedrichstadtpalast.
      Cât despre Madonna, uite că nu auzisem că se dă doctorat din așa ceva, dar este adevărat că și olandezii sunt oarecum mai liberi în gândire și nu se împiedică în rigiditatea impusă de anumite rigori, uneori de-a dreptul inutile. Poate și din cauza asta acordă o anume importanță Madonnei. În fond și la urma urmei, Madonna reușește în muzică o performanță greu de egalat, momentan este înscăunată ca și regină a muzicii pop, se pare că are cele mai multe premii Grammy, o milioane de albume vândute, mi se pare că luat și un premiu în cinematografie, cred că Globul de Aur pentru Evita, sigur a prins și câteva zmeurici, dar nah! chiar dacă este o personalitate controversată, a imprimat un curent puternic generației anilor 80 și în continuare încă are ceva de spus în muzică. De fapt, cred că unicul lucru de care ar putea fi acuzată, este faptul că muncește până la epuizare pentru cariera sa.
      Or fi și multe de reproșat la adresa ei, dar în niciun caz faptul de a nu spune ceea ce gândește. Controversată sau nu, talentată sau nu, cu operă au ba, cert este că Madonna rămâne pe firmament în istoria muzicii. Iar operă nu înseamnă neapărat ceva clasic, de școală veche ci, conform definiției, mai reprezintă și totalitatea lucrărilor unui artist. Iar Madonna este o artistă cu numeroase lucrări. Deci nu văd motivul pentru care opera ei nu ar fi studiată de cineva care dorește să aprofundeze genul muzicii pop.
      Personal nu mă înnebunesc după Madonna, dar îmi place să-i recunosc anumite merite.

     • Nu strică să nu uităm să o privim și așa. Dacă ne luăm prea rău în serios, ori murim de tineri ori am trăit degeaba.
      Deja nici nu știu care din variante e mai crudă.

     • Am recitit comentariul dvs și cred că oarecum am fost înțeleasă greșit.
      Eu v-am arătat al doilea clip, nu pentru goliciunea fetelor (căci chiar nu sunt goale), ci pentru plusul de grație vis a vis de precizia băieților din clipul anterior.

     • Aaa, cum ar veni degeaba erau flacaii precisi fiindca nu aveau fete si degeaba erau fetele gratioase fiindca nu aveau flacai. Ce sa facem, exista si in capitalism lipsuri!

Comentariile sunt închise.