Traian Basescu nu este si nu va fi un mosier!

De citeva saptamini de zile, propaganda prezidentiala a inceput sa vorbeasca despre Traian Basescu – mosierul. Nu, Traian Basescu nu este si nu va fi mosier: terenul de la Nana nu este un drept mostenit, transmis de la inaintasi, de la stramosi prin mosi. Traian Basescu este, cred, un parvenit si, de aceea, un ciocoi.

Anunțuri

3 gânduri despre „Traian Basescu nu este si nu va fi un mosier!

  1. Dincolo de justificarea etimologica (asupra careia nu se mai apleaca multi, din pacate), Basescu nu va fi un mosier fiindca el e mult prea bolnav de putere. Sigur, propaganda are rolul de a ne distrage atentia de la miza lui 2014 (http://augustinradescu.blogspot.ro/2013/12/si-daca-muta-calul-la-b9.html), una capitala pentru Basescu. Obiectivul – functia de premier – pare utopic, dar nu e chiar asa. De aceea, e absolut necesar ca aceia care conteaza sa anticipeze si sa pregateasca masurile de preventie (iar nu de raspuns!)

    • La multi ani, Augustin, sa aveti un an bun si fericit. Ma voi gindi la cuvintele dumneavoastra, deocamdata ceea ce doresc sa scot in evidenta este faptul ca propaganda prezidentiala este foarte atenta la detalii. Sigur ca asta presupune un aparat propagandistic mare si ma intreb cine ii poate pune la dispozitie presedintelui un astfel de aparat.

      • Sigur, noi doi nu putem sti. Dar, avind in vedere ca baietii lucreaza „ca la carte”, adica dupa manual, se poate deduce ca au „scoala”. De aici, nu-i greu sa deducem sorgintea.Nu mai ramine decit sa speram ca si in barca cealalta se vor gasi citiva astfel de specialisti (fara ghilimele) si ca 2014 va aduce schimbarea de fond pe care cistigarea alegerilor de catre USL n-a adus-o.
        Si in plan strict personal, va doresc un 2014 cu sanatate si multe bucurii! La multi ani!

Comentariile sunt închise.