Sa auzim si partea cealalta

Am inspectat nitel media astazi si am vazut un numar mare de materiale de infierare a dlui Adrian Nastase. Cum pe blogul dlui Nastase au aparut, astazi, citeva materiale ale apararii, din procesul recent incheiat, le reiau aici, pentru acei vizitatori ai acestui blog care nu viziteaza si blogul dlui Nastase – si pentru motivul ca, este firesc sa vedem ce a avut de spus in concluzie si partea care a fost condamnata.

note-scrie-recurs-zambaccian-adrian-nastase

note-scrise-12-12-2013-daniela-nastase

rezumat-concluzii-scrise-final

4 gânduri despre „Sa auzim si partea cealalta

 1. Pai cum sa nu-l infiereze…este demn de Guiness Book…primul PM condamnat de 2 ori…!!!

  • Fata draga cu nume de crisma – si inca crisma preferata a dlui Basescu – pina la Bula, ori Ivan Ivanici, care a fost dat afara de trei ori din partid, mai este. Si apoi ne aflam pe linia fireasca a romanilor: de ce sa detinem noi recorduri de cunostinte, de premii Nobel (pentru literatura, de exemplu) atunci cind putem detine recordul de cel mai mare cirnat (si nici macar in sens sexual) din lume, cel mai condamnat premier, cel mai…presedinte si altele.
   Atentie la nick-ul Golden Blitz!

   • nu se cuvine sa raspundeti in acesti termeni.
    sau vreti sa-l speriati si pe singurul comentator al articolului dvs?

    • Prea iubita si stimata Io, fiica a zeului raului, preoteasa a Herei, iubita a lui Zeus, mama lui Epafos (primul rege al Egiptului) si stramoasa a lui Hercule (de partea cu junicia nu mai zic, ca sa nu fiu nepoliticos): in viata recunosti fara gres un simpatizant al dlui Basescu dupa urmatorul comportament comun, fara exceptie: toti, absolut toti, se pozitioneaza ca etaloane si ca judecatori – autodesemnati – apreciind ei ce si cum si dorind sa arate, implicit, inferioritatea celor cu alte opinii politice. Insa, in ciuda pretentiilor, mai toti acestia, covirsitoarea majoritate, nu trec dincolo de statura unor nimicuri cu tupeu, in opinia mea. Nu sunteti prea deosebita: va arogati o pozitie de superioritate si incepeti a-mi spune ce se cuvine si ce nu se cuvine, cum se cuvine si cum nu se cuvine sa scriu pe blogul meu. Va propun ceva mai simplu: nu va place, nu vizitati acest blog. Oricum , va asigur ca moderarea mea, ca si raspunsurile mele, sunt parfum pe linga ce poti avea parte pe niste bloguri ale unor simpatizanti ai presedintelui. Inteleg, cumva, sosirea dvs. pe acest blog: majoritatea blogurilor politice sunt, de fapt, niste bloguri de sustinere, sa le zicem asa, bloguri ale caror articole reiau la nesfirsit idei putine primite, ori culese, din entuziasm, de la un centru; dupa o vreme, ti se acreste si incepi sa-i cauti si pe aceia care, bine sau rau, exprimindu-se mai cursiv sau mai impiedicat, gindesc, ori macar incearca a gindi, cu capetele lor. Iar Ciresica, nu am ce sa fac, e nume de circiuma.

Comentariile sunt închise.