Ciobanita

Ciobanita

Ciobanita

Ciobanita s-a fixat pe linga casa mea acum vreo trei luni, la adapostul unei case nelocuite din vecinatate. Acum vreo sase saptamini, mi-a dat de inteles ca ar dori sa stea la mine in curte. A venit la mine si mi-a intins labuta, asa a facut. Dupa citeva zile de mincat zdravan, a devenit, dintr-o slabanoaga, rotunjoara cum o vedeti in poza. Nu stiu ce virsta are, am vazut-o, prima oara, cam acum doi ani, ciine vagabond, unii zic ca ei o stiu de trei ani. Un ciine abandonat, probabil, pentru ca e mare, maninca mult si pentru ca e incapatinata, desi nu excesiv. Acum are o casa, cat va dori sa stea la mine. Pare batriioara, nu prea alearga, mai degraba se plimba. Are zile cind nu se simte prea bine, cu siguranta ca anii de vagabondaj, de mincat toate mizeriile, isi spun cuvintul.

Reclame

8 gânduri despre „Ciobanita

  • Mii si milioane de multumiri! Nu ma indoiesc ca ai vazut ca este ciobanesc mioritic. Am inceput sa tin mult la ea si, in general, e ascultatoare. Carcotasule, sa ai un Craciun fericit, sa te bucuri de sanatate multa si sa ai parte numai de satisfactii. Iti multumesc pentru schimburile de idei din 2014. La Multi Ani!

   • Cred că aş merita o explicaţie la afirmaţiile dv. de la dl. Năstase, anume:

    Dar ce sa zic de Carcotasu, caruia, de la o vreme, nimic nu-i mai place, stucheste in dreapta si in stanga, m-a nimerit de cateva ori. Craciun Fericit, Carcotasule si iti doresc un an 2015 in care sa si lauzi ceva, nu doar sa critici.

    • Bine, Carcotasule, mi s-o fi parut, nu ne certam pe pareri, astazi bem, mancam si ne veselim, cum si cat putem. Va ofer scuze daca m-am inselat.

 1. PS. Singurul de care m-am luat a fost Vasile şi-mi menţin tot ce-am spus despre el, a fost spre un mod de a-i lua posibilitatea să mă şantajeze cu diverse aluzii.
  Altfel să aveţi un Crăciun fericit, sănătate şi „La mulţi ani!”

Comentariile sunt închise.